Baby Nest

Baby Nest-ul, sau “cuibul bebelusului”, este un produs special creat pentru a proteja bebelusul in timpul somnului, facandu-l sa se simta in siguranta, ca si in burtica mamei. La fel va veti simti si dumneavoastra, ca mama si ca parinti, cand bebelusul va dormi oriunde in acest Baby Nest, fie in patul vostru, in lateral sau intre voi, fara frica sa va intoarceti peste el si sa-l striviti in timpul somnului. Dupa ce adoarme, bebelusul poate fi mutat usor in Baby Nest din patul vostru in patutul lui, fara sa il treziti neaparat.

Baby Nest-ul poate fi folosit in maternitate, in masina, pe canapea, in tarcul de joaca, pe podea sau covor, in curte pe iarba, este util in vacante sau la schimbat scutecul. Baby Nest-ul este un loc de dormit sigur si comfortabil pentru micut, pe care il va imprima cu mirosul lui si unde se va simti protejat si “acasa.”

Baby Nest-ul insa nu este doar pentru dormit, puteti lasa bebelusul acolo si cat este treaz, deoarece marginea nu ii blocheaza nici vederea, si nici miscarile bratelor. El poate privi mediul in care este asezat, pe canapea sau in carucior, si puteti continua sa interactionati cu el cat sta treaz sau pana adoarme.

Fabricat din bumbat 100% si umplutura antialergenica, Baby Nest-ul este compact, moale si placut la atingere. Nu contine elemente dure sau ascutite, poate fi folosit in siguranta, iar sezutul este gros de 2 cm. Are doua fete, putand fi folosit pe oricare dintre ele, dupa placerea mamei sau a parintilor. 

Baby Nest-ul poate fi folosit inchis si pana la 8 luni, iar deschis (se elibereaza fundita ce inchide marginea protectoare in aprtea de jos) si pana la 2 ani, in functie de cat de mult creste in centimentri. 

Atentie!

  • Baby Nest-ul se poate spala in masina de spalat, la o temperatura de 60 de grade, pe program pentru materiale delicate.
  • Nu recomandam sa lasati bebelusul nesupravegheat in Baby Nest, mai ales daca este plasat intr-un loc de unde poate sa cada!

Dimensiuni Baby Nest inchis:

75 cm lungime, 40 cm latime, 20 cm inaltime

Comanda acum! Scrie-ne pe comenzi@babymat.eu